Ben jij 16,5 jaar?
Dan mag je beginnen met autorijlessen!

Over de rijopleiding in stappen (ris)

Vlot en zefstandig autorijden

Het is belangrijk om veilig, vlot en zelfstandig met het verkeer mee te kunnen deelnemen, dit leer je dan ook bij onze rijschool doormiddel van de (RIS) Rijopleiding In Stappen. Er wordt dan in stappen naar je examen toe gewerkt. Zo leer je tijdens de RIS precies wat je moet kennen ,kunnen en willen om veilig met een auto te kunnen deelnemen aan het verkeer. Het praktijkboek en de RIS praktijk lessen, geven je alle tools tot een bewuste,verantwoordelijke en veilige bestuurder door te groeien.

Stapsgewijs naar bewust
en veilig rijden

De Rijopleiding in Stappen helpt je om in kleine, overzichtelijke stappen een bewuste en veilige bestuurder te worden. Modules en scripts helpen je stap-voor-stap naar wat je als automobilist moet kennen, kunnen en willen.

RIS rijopleiding begin met autorijlessen vanaf 16,5 jaar in Emmen & Coevorden
Autorijden vanaf 16,5 in Emmen of Coevorden

autorijden vanaf 16,5

Met 2toDrive kunnen jongeren vanaf 16,5 jaar al starten met rijlessen en op hun 17e hun rijbewijs behalen. Terwijl anderen nog in de schoolbanken zitten, zit jij al vol vertrouwen achter het stuur.

 

Rijles bij huis opgehaald in Emmen of Coevorden

Opgehaald bij huis

Bij VOCE Rijschool staan we voor kwaliteit en maximale aandacht tijdens de rijlessen. Wij halen onze leerlingen persoonlijk bij huis op, zodat ze meteen vanuit hun vertrouwde omgeving kunnen beginnen.


 

Autorijles in Emmen

Rijlessen in emmen

Bij VOCE bieden we rijlessen aan in Emmen, Coevorden en omgeving. Leer de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om met vertrouwen de weg op te gaan, waar je ook naartoe wilt. Ontwikkel een brede basis aan rijvaardigheden, van drukke stadsstraten tot uitdagende plattelandswegen en snelwegen. Kies voor VOCE en maak je klaar om de wereld te verkennen achter het stuur.

Meest gestelde vragen

Ben je op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen over onze rijschool? Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vragen die onze klanten hebben. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt. Klik op de vragen hieronder om de antwoorden te lezen. Mocht je vraag er niet bij staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hoe werkt de Rijopleiding in stappen?

Het RIS-praktijkboek, maakt het mogelijk om je voor iedere les thuis optimaal voor te bereiden. De RIS is opgebouwd uit 46 scripts verdeeld over 4 modules. Een script is verdeeld in kleine stukjes met handelingen. Deze ”bouwsteentjes” kunnen door elkaar worden gebruikt en aangeleerd worden in stappen. Door de scripts in jou logische volgorde aan te leren ontstaat een rijopleiding op maat. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Er wordt dan bepaald of je alle kennis en vaardigheden bezit die bij het niveau van de module behoren.
Je instructeur werkt met een leerlingkaart, waarop je precies kunt zien hoe ver je bent met de rijopleiding. Deze vorderingen worden ook bijgehouden in je eigen praktijkboek.

Het nieuwe rijden

Tijdens de rijopleiding die wij bieden, wordt ook het programma “het nieuwe rijden” toegepast, dit bied je een tal van voordelen op:
• Lekker ontspannen achter het stuur zitten
• Veiliger rijden
• Flink besparen op brandstofkosten
• Minder bandenslijtage
• Minder slijtage van de auto
• Bijdragen aan een beter milieu

hoe werkt 2TODRIVE ?

Stap 1:
Met 2toDrive kun je eerder je rijbewijs halen. Vanaf 16,5 jaar mag je starten met autolessen en op 17-jarige leeftijd kun je het rijexamen afleggen. Geslaagd? Dan mag je tot je 18e onder begeleiding van een coach de weg op.

STAP 2: Start met je Theorie lessen – Vanaf 16 jaar mag jij je examen afleggen.

STAP 3: Begin met rijlessen bij autorijschool VOCE. Vanaf 16,5 jaar mag jij praktijlessen volgen.

STAP 4: Kies je coaches. Jij bepaalt zelf wie jou straks gaat begeleiden.

STAP 5: Laat je coaches zich aanmelden. De door jou gekozen coaches melden zich online aan.

STAP 6: Vraag de begeleiderspas aan. Als alle coaches zijn aangemeld, vraag jij deze pas aan.

STAP 7: Behaal je rijbewijs. Vanaf 17 jaar mag jij het praktijkexamen afleggen.

STAP 8: Rij onder begeliding van een coach. tot je 18e mag jij alvast begeleid autorijden.

STAP 9: Als je 18 bent, mag je zelfstandig de weg op zonder coach en heb je geen begeleiderspas meer nodig.

Wat zijn de kosten van de Autorijlessen

Per april 2024

  • Lesprijs per uur: €66,00
  • Lesprijs per 1,5 uur: €99,00
  • Lesprijs per 2 uur: €132,00
  • Aanvraag RIS toets (TTT): €285,00
  • Aanvraag Examen: €315,00
  • Faalangst Examen: €375,00