theorielessen

Voordat je met de rijlessen begint, is het wel verstandig om alvast met je theorie bezig te gaan. Wij bieden dan ook klassikale theorielessen aan.
Zo ga je voorbereid de praktijk in en zullen de rijlessen ook makkelijker zijn.
De Theorielessen vinden iedere maandag en dinsdagavond plaats van 19:30 tot 21:00 uur

Theorielessen

Auto theorie

De theorieopleiding van Autorijschool VOCE is het antwoord op alle turboaanbieders!!

Met dit product bieden wij je op een professionele manier een eendaagse auto theoriecursus aan, zonder dat je concessies doet aan de kwaliteit van je theorieopleiding!!

Hoe werkt het?
Onze theorieopleiding bestaat uit de volgende onderdelen:
– Voorbereidingsweek door de leerling
– Eendaagsecursus

Alle cursussen worden gegeven
op het Kleine Veld 10 in Dalen.

Voorbereidingsweek door de leerling

Leerlingen die mee willen doen aan de eendaagse auto-theoriecursus, krijgen een toegangscode waarmee zij zich in de week voorafgaand aan de dagcursus thuis kunnen voorbereiden.De toegangscode geeft toegang tot de online theorielessen Speedtheorie en tot vijf uur online examentraining. Deze manier van voorbereiden zorgt voor de basiskennis die nodig is om bij de dagcursus het tempo erin te kunnen houden. Gedurende de voorbereidingsweek ontvangt de leerling 2x via e-mail een overzicht van zijn tot dan toe gerealiseerde studieactiviteiten en een aansporing om zich goed voor te bereiden op de dagcursus.

Mogelijkheden

Zie hier onder de mogelijkheden van de theorielessen die wij aanbieden

MA

Eendagscursus

Wij hebben een korte maar krachtige lespresentatie gemaakt waarmee je als leerling in een tijdsbestek van 6 tot 8 uur alle CBR-theoriekennis wordt bijgebracht. Als leerling ben je na deze lespresentatie helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. En tegelijkertijd heb daadwerkelijk kennis van de verkeerstheorie. Deze eendaagsecursus kost 225,00 euro, inclusief boek met inlogcode,5 uur examentraining,lunch en 1 examen.

DI

Meerdaagse cursus

Elke maandagavond van 19.30 tot 21.00 en dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur gaan we 2 hoofdstukken behandelen. Na twee maanden gaan we alles herhalen in 1 dag. De mogelijkheid bestaat dan om de volgende dag examen te doen. Ben je er dan nog niet aan toe, dan mag je onbeperkt de lessen blijven volgen, tot je er wel aan toe bent. Deze cursus kost 384,00 euro,inclusief boek met inlogcode, 5 uur examen training,een onbeperkt aantal lessen, lunch en 1 examen.

Individuele cursus

Voor leerlingen met een concentratieprobleem of mensen met ASS of ADHD – ADD hebben we de individuele cursus. Natuurlijk ook voor iedereen die graag 1 op 1 les wil hebben. Je krijgt dan individueel les van je eigen rijinstructeur. Deze cursus bestaat uit een onbeperkt aantal lessen, boek met inlogcode,5 uur examentraining en een individueel examen bij het CBR. De kosten van deze cursus bedragen 549,00 euro

× Stuur een WhatsApp bericht