Ben jij 16 jaar?
Dan mag je beginnen met Theorielessen!

Theorie lessen auto in Coevorden
TheorieLessen in Dalen

Theorie die het Verschil Maakt

Voordat je met de rijlessen begint, is het wel verstandig om alvast met je theorie bezig te gaan. Wij bieden dan ook klassikale theorielessen in de omgeving Coevorden & Emmen aan. Zo ga je voorbereid de praktijk in en zullen de rijlessen ook makkelijker zijn.

Waar worden de theorielessen gegeven?
De theorielessen worden gegeven in Dalen.

Theorie lessen auto in Coevorden

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

In het filmpje zie je de stappen die je moet zetten op het examencentrum en hoe de examenzaal eruitziet.

2TODRIVE in Emmen

Beginnen vanaf 16 jaar

Word je binnenkort 16 jaar? Ontdek de theorielessen bij VOCE. Leer vroeg verkeersregels kennen. Bereid je voor op vrijheid en zelfstandigheid. Theorielessen in omgeving Coevorden & Emmen.

Theorie les in coevorden

Theorielessen in dalen

Bij VOCE kun je je optimaal voorbereiden op je autotheorie. Wij bieden klassikale theorielessen aan op onze locatie in Dalen. Deze lessen vinden plaats op maandag en dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. 

Turbotheorie in Emmen

Dagcursus theorie

Ook bieden we een unieke eendaagse autotheoriecursus aan waarin je intensief en grondig les krijgt. We leren je niet alleen de verkeerstheorie, maar geven je ook praktische inzichten en handige tips. 


Theorielessen in Coevorden, Emmen en dalen

Zelfverzekerd naar het Theorie-examen

Bij Autorijschool VOCE bieden we een unieke autotheorie opleiding aan, waarbij we jouw theoretische kennis geleidelijk opbouwen. Onze opleiding omvat een leertraject van twee maanden, waarin we elke maandag- en dinsdagavond 2 hoofdstukken behandelen. Deze gestructureerde aanpak geeft jou de tijd om de stof goed te begrijpen en te verwerken.

Na deze leerperiode volgt een Herhalingsdag, waarop we alles herhalen en jij de kans krijgt om eventuele vragen te stellen. De mogelijkheid bestaat dan om de zelfde dag  nog examen te doen! Als je dan nog niet helemaal zeker bent, hoef je je geen zorgen te maken. Bij ons mag je onbeperkt de lessen blijven volgen totdat je er helemaal klaar voor bent.

Met onze speciaal ontworpen opleiding ben je optimaal voorbereid om zelfverzekerd aan het CBR-theorie-examen deel te nemen. Of je nu meer tijd nodig hebt of graag de stof sneller wilt doorlopen, wij zorgen voor een effectieve en persoonlijke aanpak.

Theorielessen in Coevorden, Emmen en dalen

Meest gestelde vragen

Ben je op zoek naar antwoorden op veelgestelde vragen over onze rijschool? Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende vragen die onze klanten hebben. We hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die je zoekt. Klik op de vragen hieronder om de antwoorden te lezen. Mocht je vraag er niet bij staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Welke dagen zijn er Theorie lessen?
  • lessen vinden plaats op maandag en dinsdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. 
  • De theorielessen worden gegeven in Dalen.
  • Ons adres is: kleine veld 10, 7751BD, Dalen
Kan ik ook een dag cursus volgen?

Dat kan! Wij hebben een korte maar krachtige lespresentatie gemaakt waarmee je als leerling in een tijdsbestek van 6 tot 8 uur alle CBR-theoriekennis wordt bijgebracht. Als leerling ben je na deze lespresentatie helemaal klaargestoomd voor het theorie-examen. En tegelijkertijd heb daadwerkelijk kennis van de verkeerstheorie. 

Kan ik ook een individuele theorie cursus volgen?

Voor leerlingen met een concentratieprobleem of mensen met ASS of ADHD – ADD hebben we de individuele cursus. Natuurlijk ook voor iedereen die graag 1 op 1 les wil hebben. Je krijgt dan individueel les van je eigen rijinstructeur. Deze cursus bestaat uit 20 lessen van een uur, een boek met inlogcode,7,5 uur examentraining en een individueel examen bij het CBR. De kosten van deze cursus bedragen 675,00 euro

Wat zijn de kosten van de theorielessen?
  • Klassikale theoriecursus: €399,00 (incl. boeken en 1x examen)
  • Individuele theoriecursus: €675,00 (incl. boeken en 1x individueel examen)
  • Eendaagse dagcursus: €225,00 + inlogcode (7,5 uur) Bereid je optimaal voor op je theorie-examen met VOCE Rijschool!